all i want for christmas is you

om en timmer och 15 minuter är det julafton. Jag befinner mig i Rönnäng på Tjörn i ett litet hus tillsammans med 5 andra personer. Det känns lite jobbigt. Annars kan jag känna lite julefrid.

Julklapparna ligger under granen bakom mig, jag har kollat in alla som är till mig. Ser lovande ut ; )

Har redan fått 4 julklappar

wihi jag känner mig omtyckt.

Jag har idag gjort någon tornkaka som jag inte gjort innan, den var god, dessutom har jag, alldeles själv gjort julskinkan som blev superb...

snart ska jag se på vänner och förgylla natten lite. tyvärr måste jag ha hörlurar i datorn för att inte väcka hela huset. men det går bra det med....

imorn kommer käraste kusinerna, dock bara för en dag men det är alltid underbart att träffas...

det enda som saknas är älskade älsk som befinner sig 35 mil härifrån men jag får se honom snart. dessutom finns en bild fastpräntad på min hornhinna..


god jul alla

pusspuss

Hanging by a Moment

Uppenbarligen finns det någon slags bakterie i min mage som inte gillar mig sådär jättemycket. Det är nu andra dagen som smärtan håller i sig. Magont är det värsta jag vet, det slår till och med fruktansvärd huvudvärk.

Så idag jobbade jag inte utan åkte hem och såg lite på One Tree Hill och nu snart ska jag baka pepparkaksdeg : )

Jag har dock jobbat 2 gånger den är veckan och tjänat typ 600 kr vilket känns rätt bra med tanke på att jag har massa julklappar att köpa och en resa till Åre att betala. Men det löser sig.

ska nu återgå till mitt sängliggande för ett tag..

vi ses
puss

Apologize

Dagen till ära har väl inte varit den bästa. Det regnar och då sjunker humöret 10000 meter, så nu ligger det på minus. Känner mig allmänt nere och vet varken ut eller in. Orka plugga, orka jobba, orka vara trevlig, orka bry sig..

Ska nog se en film ikväll det brukar lätta upp mitt svarta inre och göra det någorlunda grått om visserligen en mörk grå färg.

324691-2

It's too late to apologize, it's too late

RSS 2.0