1000 vuxenpoäng

Den 1:a februari 2009 flyttar Philip och jag in på Drabantgatan 7 i T1, Linköping. Med andra ord. Jag ska flytta hemifrån!! Yeeeey..

Igår ringde vi på lägenheten och 2 timmar senare stod vi där och bara förundrades hur underbar den var. Helt otroligt. Jag blev helt lyrisk. Den var verkligen fantastisk. Ägaren, Maria sa att om ni har bestämt er ikväll så får ni den (Hon hade som princip att om de som först kollade på den ville ha den fick de den)...Och om vi ville ha den..!!

Så hem och kalkulera lite i excel. Kom fram till att vi verkligen ville ha den och kan klara av att ha den utan probs.

Förövrigt så räcker ett havregrynspaket i ungefär 1 och en halv vecka för två personer. Så det är vad vi kommer leva på..havregrynsgröt....

Idag dock, kom jag på hur mycket saker det egentligen är man måste ha, så jag var tvungen att ändra min önskelista till julen lite men det får det vara värt. Hittade dessutom en soffa på blocket som bara var ett år gammal och dessutom en sån som vi tänkte köpa.

lägenhetsletandet fortsätter

Okej, idag har jag haft jätteont i magen hela dagen så jag kunde inte gå och jobba. Dåligt eftersom jag behöver pengarna men ändå skönt för jag jobbar stängning hela veckan vilket innebär att jag inte kommer hem förrän tidigast 1 på natten varje dag. Vilket är väldigt segt. dessutom orka man inte göra något dagen efter för man är alldeles för trött..

Men nog om det..Som alla vet letar Philip och jag febrilt efter en lägenhet i staden eftersom jag vill flytta hemifrån jättemycket nu. Känner mig lite för gammal för att passa mattiden klockan 6, berätta för alla var jag ska gå osv osv osv. Vi har letat utan större fynd. Finns rätt många fina på stångåstaden men där är det kösystem och vi har typ 17 poäng medan alla andra har typ 2000. så där lär vi inte få nått. Mammas kompis jobbar på riksbyggen så där kan vi få gå före i kön om hon hittar något till oss. Det känns bra.

Men till saken. Idag när jag i min ensamhet tänkte kolla blocket efter lägenheter, ja, det finns faktiskt många där. Vad hittar jag inte för rubrik. Fin tvåa - en riktig pärla. Upplagd idag dessutom. Helt nyrenoverad. Belägen i T1, drabantgatan för att vara exakt. Nackdelen är att den kostar 5700 i månaden. Dock om elen ingår går det alldeles utmärkt. Så imorgon ska vi ringa till henne och säga att vi är jätte jätte jätte intresserade och hoppas att ingen annan har ringt än.

Hittade två andra också som vi kan ringa på men jag hoppas stenhårt på den i T1.

Philip och jag ska baka julgodis imorgon. Det känns lite knäppt. Det känns som det är hellångt kvar till jul men det är liksom bara 4 veckor. Visserligen har jag köpt alla mina klappar. Det saknas fin inslagning och fina etiketter som jag förövrigt har kommit på en superbra idé till. Kan inte avslöja för då blir det ingen överraskning till Philip men det är i alla fall en brilliant idé.

Nu ska jag gå och se på Gilmore Girls. Har snart sett klart säsong 5. Så går det när man inte har något att göra om dagarna.

PUSS och godnatt

strömavbrott?...ja tack!!

min första officiella vecka på McDonald's är avklarad. Det var både kul och inte kul. Och jobbigt. Jag är inte riktigt van vid att jobba till halv två på natten. Men jag antar att ma vänjer sig.

I vilket fall som helst är det skönt att ha ett jobb. Visserligen kommer jag inte hinna med nånting annat eftersom jag är där stup i kvarten. Verkligen aldrig hinner jag gå till Friskis. Ska dock dit i dag. Ska släpa med mig mamma. Det är så tråkigt att gå dit själv.

Imorgon kommer december schemat ut och det är bra för då kan jag planera lite. Jag skulle såklart vilja ha schema för två månader framöver så jag kan planera lite i förväg. Jag är ju sån...Men jag får väl lära mig att ta lite i taget.

Kommer antagligen att få jobba på nyår :S Känns ju inte så kul men jag överlever. Alla har ändå åkt iväg så det är inte så många kvar att fira med. Vill tillbaka till förra året när vi var i Åre. Det var det bästa nyåret någonsin tror jag. Malin, Anna, Krakow och jag. Synd att inte Hanna var där. Då hade det varit alla samlade. Saknar det!! Men jag vet att det kommer bli bästa re-unionen ever!!

Efter att jag skrivit klart det här inlägget ska jag sååå stänga av min dator. Jag är så trött på alla datorer och nätverk och skit. Det är irriterande och enerverande. Jag orkar inte mer. Det är sååå tråkigt! Allting tar typ hundra år och det finns ingen tid över till roliga saker. Dessutom krävs att man har en motvilja. En som säger NEJ! Men tyvärr, den finns inte. Och lämnad kvar blir jag. Är det då så konstigt hur man agerar då? Jag blir lämnad och bortvald för de där jävla datorerna. Jag hatar det! Jag blir besviken på det och jag blir ledsen. När sen man blir arg på mig för att jag reagerat som jag gör då går det ju bra. För egentligen är ju allt mitt fel. Att det inte finns nån tid. Att det är middag hit och konsert dit. Lite gamlingar som kräver uppmärksamhet. Vänner som definitivt behöver lite datafixande och sen åker bort...Ja, men då är det såklart att det är mitt fel. Vad dum jag är att jag inte tänkte på det. Men nu får det vara nog. Jag tänker inte ta det längre. Från och med nu ska jag bli min egen person. Bara min. Och göra saker som jag vill. Så det så.

The new me

Okej, igår klippte jag eller frisören av mitt hår..

Det här blev resultatet efter 15 cm hår på golvet


RSS 2.0