Parli italiano?

Idag har jaghaft del ett i italienska slutprov, hör- och läsförståelse. Louise och jag hade stressat upp oss i onödan för det var mycket enkelt. Imorgon ska jag ha nästa del som är grammatik o massa. Det är värre med det men jag tror att det kommer gå ganska bra. Det får helt enkelt göra det för nu orkar jag inte plugga mer. Det går inte in mer i mitt huvud nu, det är fullt med massa skräp och lite viktiga saker.

Imorgon ska jag jobba för första gången på typ 2 veckor. Det känns väl inte helt kul men jag behöver ju pengar så då får jag stå ut de 5 gånger som är kvar på norstat. Känns helt okej i alla fall. Dessutom ska karro jobba med mig imorn så då blir det inte lika outhärdligt.

På fredag är det studenskiva igen, denna gång hos Wille. Ska bli jätteroligt. Funderar på att ta med mig kameran så jag kan föreviga tillfället. Vi planerade lite vad vi ska göra de två veckor vi är lediga idag också i klassen. Det blir et fullpackat schema men det blir underbart kuligt!

Nu ska jag åka till min mor och hämta min klänning sen ska jag sova...

puss

Just be simple

image4

Philip och jag befinner och i ett renoveringsprojekt i Rönnäng på Tjörn. Lilla huset är på väg att bli klart. Där vi ska bo där nere är det fortfarande betong golv och jättekallt men det ska bli klart till sommarn.

Igår var vi på ICa i Skärhamn där jag ska jobba i sommar, och vi fick reda på att även Philip ska bli en medarbetare där. yeeey. Alltså så kommer båda vi att jobba tillsammans i sommar och bo här hela sommaren för oss själva! Har redan lovat Oskar och Louise att dom ska komma och hälsa på men det finns gott om plats för dem. Tills dess ska jag ha lärt mig köra vår båt så vi kan åka vattenskidor och ring.

En annan sak också. I torsdags när mamma och jag var på väg hem från blomstertorget ringde kökschef Andreas från restaurang Salt & Sill på Klädesholmen och sa att han behövde hjälpi sommar! Helt plötsligt har jag två jobb! Jag ska jobba på Ica på dagarna och på Salt & Sill på vissa kvällar och helger som jag inte jobbar på Ica!

Det bästa är att det var på Salt & Sill som jag ville jobba allra helst från början och nu ska jag det. ännu mer yeeey. Dessutom kommer jag få massa arbetslivserfarenhet och massa pengar som jag kan spendera på resan till Turkiet med mina kära kusiner

Nu ska vi äta.

pusspuss

All i want is you

Juno-låten har fastnat på min hjärna, och det börjar bli en aning störande. Visst jag diggar låten men efter att ha hört sig själv sjunga refrängen hundratals gånger blir den inte lika bra längre.

Var på onsdagsklubbens studenskiva igår och så roligt som det var har jag inte haft på länge. Sandra och jag dansade från halv 10 till 1 i sträck, med lite drickapauser givetvis :)

dock har jag väldigt ont i fötterna idag då mina skor var nya så det var väl kanske inte så bra. framåt 12 igår var jag tvungen att dansa utan skor men det gick alldeles ypperligt det med. Har förövrigt träningsvärk i vaderna, dem är vä inte vana vid att röra sig så mycket.

Idag har jag tagit bort 4 födelsemärken så hela jag är omplåstrad, dessutom satt inte plåstret så bra så nu har jag satt dit plåster på plåstet för eftersom jag är hos min fader har vi ingen medicintejp av något slag. Får ta en tripp till mor min imorn och hämta, för såhär kan jag inte se ut. Nackdelen med att jag tog bort dem nu är att jag kommer se ut som ett bandage i typ 3 veckor, vilket betyder att jag inte kan ha så mycket linnen o urringade tröjor på mig. Dessutom kan jag inte sola utan att ha typ solskyddsfaktor 25 på de ställena i ett år, sen är det helt läkt. :( Men jag överlever.

Imorn, rollspel, läxförhör och sen ska jag tydligen ha granngrillfest vilket ska bli mycket trevligt!

Saknar älsklingen som är i Italien fortfarande. Han kommer hem om en vecka och hur ska jag stå ut??

pusspuss

RSS 2.0