Festförberedelser.

Håret är plattat. Mascaran är på plats och snart är alla kläder på. Det vankas ladfest :) Hunnet firar sin födelsedag stort i ladan på Örminge gård!

Ska om en halvtimme sätta mig på cykeln och bege mig dit bort. Usch det är långt. Men med mina knapra ekonomi måste man ge upp taxin hem. dessutom har jag i alla fall Philip som sällskap hem och det är ju den värsta vägen.

Imorgon kl 13.55 ka jag sätta mig på Swebus express til göteborg och mina älsklingskusiner :) Ska tillbringa hela den långa helgen där. Deet var tänkt och inplanerat en danmarksresa men den får vänta till sommarn. Så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det behövs inte göra nått speciellt, vi har alltid en trevlig tid tillsammans ändå...


pusspuss

sunset over a spotless mind

image3

Här, i denna vackra miljö kommer jag och forhoppningsvis min pojkvän att spendera hela sommaren. :) Med sol och bad och lite jobb på ICA kommer sommaren att bli perfekt.

Har just fått min arbetsgivare att ta en titt på Philips CV och förhoppningsvis kan han också spendera sommaren med mig.

Krakow, nutten och hunnet befinner sig inte alltför långt borta så det blir mycket besökande i kungshamn och käringön.

Dessutom finns mina favoritkusiner ungefär på en timmes avstånd så jag kan träffa dem mycket. Blir tyvärr inte så mycket nu för tiden eftersom alla har så mycket på sitt håll. Har inte setts sedan jul och nu är det april. Dock träffas vi på Kristi Himmelsfärd och då ska vi till Danmark : ) : ) wiie

PUSSPUSS

This time

Hello everybody!

Detta är väl inte den bästa dagen. Har bologiprov om 1 timme och 20 minuter som jag ägnade ungefär 2 timmar åt igår. Kändes verkligen orelevant och jag orkade verkligen inte plugga. Så det går antagligen inte så himla bra. Visserligen är det inte jättesvårt men i alla fall.

Idag ska jag dessutom troligtis jobba. Jag har ju ingen koll längre eftersom det typ alltid är stängt, dem kommer garanterat konkursa snart tror jag. Så det är en annan dålig sak.

Efter mitt biologiprov ska Louise och jag äntligen bli klara med vårt projektarbete!!! :)
Efter mycket om och men är vår 45 sidor långa rapport klar!

Dessutom ska jag köpa present till Philip idag. Kom på en till sak jag skulle köpa så det får bli idag eftersom han fyller år imorgon.

Annars har jag upp i halsen med plugg. Har ungefär hela skåpet med mig hem och mitt skrivbord är överöst med böcker. När ska jag hinna det??

pusss på er

Tjoho

Idag är en mycket bra dag! Till att börja med har jag köpt födelsedagspresent till min pojkvän...Blev inte det jag hade tänkt precis men det blir nog alldeles utmärkt ändå.

För det andra så har jag fått jobb på Tjörn nu!!!! wiiiie
Jag ska härmed dressera mig i en röd väst från ICA. och vara trevligt mot alla små gamlingar som ska handla hos mig :)

Fast nu måste jag plugga lite Biologi, suck......


pusspuss

She is

Idag är det SM-final 3 (Linköping HC vs. HV71) i Cloetta Center. Självfallet ska jag vara där tillsammans med Philip. Ska bli mycket spännande och spelar de som de har gjort de förra två matcherna luktar det SM-guld!! :)

Tyvärr är publiken i Cloetta Center den mest tystlåtna i elitserien, vilket jag absolut kan hålla med om. Får se om det blir någon ändring på det idag. (hoppas)

Idag har jag skickat iväg 5 anmälningar till jurisutbildningen på olika universitet i Sverige. Tänkte att jag skulle ha en liten backp plan om det är så att jag inte kommer fram till vad jag vill göra i höst. För tillfället har jag ingen aning och min framtid ser rätt diffus ut, det känns inte så bra. Men förhoppningsvis får jag en uppenbarelse som berättar vad jag ska göra.

Mitt rum ser väldigt fint ut nu. Massa nya kuddar och i helgen får jag nya gardiner också. Tjusigt!


pusshej

omboning

Igår var Philip och jag på baträning, vilket kanske inte gick som det borde. Men med tanke på att vi missade förra när de gick igenom lyft osv tyckte jag allt att vi var duktiga. Dock fårjag ont  tårna av allt trampande på dem, vilket resulterar i att mitt humör går i botten och jag blir jättearg och tar ut min ilska på Philip, vilket i sin tur resulterar i att båda vi blir sura och det går bara ännu sämre.

Eftermiddagen spenderades på IKEA där jag köpte en fåtölj och en fotpall med en låda i ( ! ) och en ny matta. Mattan var iofs från Nordik. Så nu har mitt rum fått sig ett litet lyft, det som saknas nu är lite textilier i form av gardiner och diverse kuddar.

Ja, just det. Idag hämtade jag min studentmössa som är mycket vacker. Jag är väldigt nöjd med hur den ser ut och den var inte för liten vilket jag befarade. Så nu är det klart med det.

I lördags var mamma och jag på stan och jag köpte handskar och väska till balen. Min väska är supersöt och jag verkligen älskar den. Det som saknas är skor (jag har dock hittat ett par) och smycken.

Det var den glada delen i livet. Det som återstår att nämna är den ledsna, stressade, frustrerade delen. Skolan tar kolen på mig. Det som ryktades om att trean skulle bli slapp har inte motsvarat mina förväntningar för om det här är slappt så vet jag inte riktigt hur världen fungerar. Det känns ungerfär som jag är tillbaka i ettan då jag inte visste hur något fungerade och allt bara var nytt och förvirrande och bara sjukt mycket att göra.

Problemet är att alla inlämningar och skit är till samma 2 veckor ungefär så mitt liv fram till v 19 är i stort sett obefintligt. Jag vet inte hur jag ska hinna, och eftersom det var mycket skönt i början av trean när vi inte hade i stort sett något prov på en termin har min instuderingsförmåga minskat radikalt och min motivation finns inte kvar. Alltså, jag har massa att göra men inte tid eller ork att göra det på. Därför sitter jag här medan jag egentligen borde plugga och värdefulla minuter försvinner.

RSS 2.0