happy new year

Nyårsafton idag! Och jag jobbar inte!! Fantastiskt. Tyvärr jobbar jag imorgon så det blir att ta det lite lugnt ikväll.

Kvällen ska spenderas med Hunnet och Mäl och lite grabs. Lite middag och annat trevligt. Ska snart bege mig till Malin för att förbereda lite....Ska bli väldigt kul...

Ska inte avlägga några nyårslöften i år för jag kan aldrig hålla dem..Men jag känner att 2009 kommer bli ett bra år. Inte minst för jag ska flytta hemifrån yeeey :)

Men nu ska jag fixa frissen lite och bege mig...

Gott nytt år allihopa!!


-pling- en McChicken junior, tack!

Idag har jag hört kyckling rösten lite för många gånger. Det känns som jag befinner mig på donken jämt. Jag har aldrig tid för något annat. Jobb hela tiden. Visserligen behöver jag pengar så det är bra men det här veckan jobbar jag alla 7 dagarna och förra var jag bara ledig på lördagen. Så det är lite trist. Nästa vecka dessutom jobbar jag 5 dagar men bara 3 timmarspass. Och det suger. När jag ändå är där kan jag likagärna jobba 6-7 timmar. Så jag hoppas att jag kan joba över lite vissa dagar.


På söndag ska pappa och jag gå igenom alla lådor i garaget med saker som inte används och farmors gamla saker och se om det finns lite smått och gott som Philip och jag kan ha användning av när vi flyttar om 50 dagar!!!


Vi har dessutom fått en soffa av Mattias på mitt jobb som bara behöver lite ny klädsel så det känns underbart. Att vi inte behöver köpa det det första utan klarar oss med att bara köpa säng. Visserligen vill vi ha en annan soffa också men det behöver man ju inte det första då. Känns underbart!

På tal om inget är jag klar med mina julklappar nu, de är inslagna och jättefina. Känns jättebra att jag är klar och inte behöver bekymra mig om det längre.

Pusshej

Kastruller hit och stekpannor dit

Okej, nu har vi ett soffbord, ett köksbord, en tv-bänk och en skrivbord. En fåtölj, en fotpall (som också är en låda), sen tror jag inte det är mer. Men det här har Philip och jag, utan någon ansträngning och utan att ha spenderat en enda krona. yeeey.

Det är dyrt att flytta hemifrån har vi nu konstaterat. Mycket saker som man behöver som man egentligen inte tänker på. Men vi får ta det lite steg för steg. Det blir nog bäst resultat då. Vi ska väl försöka hitta en soffa innan vi flyttar och möjligtvis en säng, men annars tror jag det mesta kommer lösa sig. Vi har ju faktiskt rätt mycket saker sedan innan.

Men vem egentligen tänker på tvättmedel, decilitermått och korkunderlägg?? Det är bara massa själklara saker som man måste ha men man inte tänker på att man har. Visserligen inte så dyra saker men ändå..


Men nu måste jag göra mina otroligt trötta pojkvän sällskap i sängen.


puss och godnatt

RSS 2.0