baby, don't you break my heart slow

Egentligen är idag inte en så bra dag.

Jag känner en molande känsla i magen hela dagen. Den har funnits där ett tag nu, men jag börjar bli rätt bra på att kväva den. Fast ibland tar den sig igenom alla hinder och fyller upp hela kroppen med sin ångestfyllda deprimerande kraft. Jag tror att den kommer vara kvar ett lång tag. Eftersom jag inte vet vad den beror på. Känner mig så tom..liksom likgiltig inför omgivningen. Jag har slutat bry mig om resten av världen. Jag har blivit en självupptagen person som inte bryr sig om människor omkring mig.

Det känns inte värt helt enkelt. Det behövs en förnyning. Någonting måste hända. Det känns väldig meningslöst just nu...

Höst!?

Kollade precis in hur vädret ska bli i helgen och det visade sig att det ska snöa på fredag !!!!

SNÖ nu? Jag förstår inte. När ska jag hinna ha min nya höstjacka när det redan är dags för vinter? Det kom lite som en chock. Visserligen tycker jag det är mysigt med snö men jag ska åka till Trollhättan på fredag och har sommardäck på bilen... Bra combo?? nej.

Hur som helst... Ska som sagt till favvokusinen (-erna) på fredag och blir kvar över helgen. Ska bli mysigt att komma bort från stan lite. Ska väl inte göra så mycket förutom att bara prata, gå en sväng på stan och så. Jag som inte har några pengar kommer inte att köpa så mycket förhoppningsvis. Kanske kan julhandla lite. Fixa några julklappar så jag inte behöver få panik över det.

Förhoppningsvis har min Vibratone kommit då så jag kan ta med den och testa lite. Kan bli en mycket rolig sak att göra i allt elände.

En annan sak som jag idag har upptäckt. Jag hatar restaurangavtalet. Det är inte så braigt när man som jag är ultrapank. Måste jobba ihjäl mig för att kunna åka till Staterna med Philippo.. Så vi ses efter jul då jag har jobbat klart..Måste jobba typ varje dag i hela december för att  jag ska kunna ha ett litet kapital och inte känna mig så fattig. Dessutom kommer jag att få jobba nyår...Känns inte så himla kul att stå på självaste nyårsafton och steka burgare. hmm...aja, ska försöka prata mig ur det.

Det här blev ett långt och inte så händelserikt inlägg men har inte så mycket att skriva. Då blir det bara massa deprimerande saker och det är inte så kul att läsa om så..

Hur som helst ska jag gå nu...ska göra mig lite te och mysa för mig själv..

peace out

Mcallt

Okej, jag är nu en officiell medarbetare på McDonald's. Jobbar ca 35 timmar i veckan förutom nu snart då jag tydligen ska jobba 45 timmar och stänga varje dag (6 av 7 dagar) suck. Annars känns det rätt bra, tyvärr är ju restaurangavtalet sugigt så jag får ju inte så bra betalt som jag vill men det ger sig. Det blir lite mer när jag fyller om 4 månader (yaaay!!)

I vilket fall, till min rubrik. Allting heter verkligen något med "mac" jag blir galen. Det är mega töntigt. Vårt schemaprogram heter Mctime, vår mailgrej Mcmess och massa annat skit. Jag stör ihjäl mig.

Nog om det. Har visserligen inget annat att skriva mitt liv kretsar runt donken. Cykla fram och tillbaka vareviga dag. Idag har det blivit 2 turer för vi hade nått introduktionsmöte på kvällen också. Och om ni inte visste det är det väldigt kallt att cykla på kvällen, dessutom utan lysen. Jag trodde att jag hade pälsat på mig mycket, halsduk, mössa, vantar, två långärmade tröjor. Men icke, kylan tog sig igenom in på huden så nu är jag kall och behöver en dusch.

Min fader har kanske hittat en lägenhet till mig nu. Den verkar fin. Ska åka och kolla på den nån gång.

Men nu behöver jag gå och vila ut mig lite. Ska kolla igenom restaurangavtalet med så jag vet mina rättigheter.

puss

pink pink pink!

Okej, jag har insett en sak. Rosa är en fantastiskt fin färg! Eftersom jag alltid har trott att jag inte passat i rosa så har jag undvikit färgen. Dessutom när jag tänker på rosa förut tänkte jag bara på chockrosa saker men nu i höst har jag verkligen insett vilken fin färg rosa egentligen är.

Jag har köpt en rosa mössa och matchade vantar till att börja med. Dessutom när jag går in i en klädaffär dras jag till det rosa och lila. Har hittat en jättefin tröja från Esprit som jag nog ska köpa. Fast tyvärr får jag inte köpa något förrän i december nu. Ska verkligen försöka hålla i pengarna. Visserligen måste jag köpa julklappar men något mer tror jag inte jag behöver faktiskt.

Man kan faktiskt piffa upp ganska mycket kläder med rätt accessoarer. Det är trevligt. Det finns förstås hur mycket kläder som helst som jag vill ha men nu ska jag verkligen intala mig själv att jag inte behöver det.

På tal om köpa har jag köpt en VibraTone på tvins.com idag, alldeles nyss för att vara exakt. Har velat ha en jättelänge, men eftersom det är tv-shop har jag varit lite skeptisk om den verkligen fungerar. Men jag bestämde mig för att skaffa en ändå för den hade fått jättemycket bra kommentarer och det är ju faktiskt bevis för att den fungerar :)

Dessutom var det 2 för 1 erbjudande och jag behöver ju inte två tänkte jag men det gick inte att bara beställa en så nu kommer jag ha två. Får fundera ut om jag kan ge bort en eller nått. Kanske till mamma i julklapp..

Men nu ska jag gå, ska fortsätta bränna ut lite Sex and the city..

PUSSPUSS

hopp och skutt!

Är hemkommen från ett Medelpass på Friskis. Moder och jag var där och skuttade. Det var roligt. Jag gillar torsdagspasset. Hon är så käck och glad. Fast jag kommer ha träningsvärk i magen imorgon. Hon kör verkligen stenhårt. Men det är bra.


Blev en lunch med Anna på Espresso house idag, sen kom Hanna och vi gick på stan lite. Och jag köpte en sak som jag egentligen int borde men jag gjorde det ändå. :) Är i alla fall nöjd.

På tal om nöjd, har min träning på Friskis verkligen gett resultat. Numera kör jag på small istället för medium och det känns underbart. Kanske inte alla kläder då men tröjor och så. Jag har ju päronkropp så benen och rumpan får jag jobba lite mer med. Men det kommer senare. Man får vara glad för det lilla :) Yaay.

Nu ska jag återgå till Stars Hollow.

PUSS

ins and outs of life

Insikt! Blond. Okej, eftersom jag söker en ny look från mitt höstiga inte alltför nyfärgade bruna hår har jag nu kommit på att jag vill bli blond. Jag vet verkligen inte om jag passar i det men eftersom jag är ganska ljus i hyn och så, så tror jag att jag passar i det. Jag får ta det lite i steg för steg så jag inte blonderar mig helt för det kommer bli lite crazy. jag måste väja mig vid tanken när jag ser mig i spegeln. Men jag vet inte. Det är ett stort steg.

Jag har också funderat på att klippa page men det vågar jag inte. Eller det skulle vara häftigt men nu har jag ju mitt hår så länge så det är tråkigt att klippa av det.

I vilket fall som helst behövs en förändring i frisyren!

Det börjar arta sig lite på McDonald's. Nästa vecka ska jag dit 5 gånger och sen är jag redo att börja på riktigt. På måndag ska jag skriva på avtal och lite så. Det blir nice!

Nu ska jag åka till stan och luncha med Anna och Hann

PUSS

chances are

Ready? Okay!

Igår var jag på Friskis och hade medelpass med min mor. Det var faktiskt väldigt underhållande men idag har jag världens träningsvärk i benen.

I alla fall. Det är inte det som var poängen med det här inlägget. När jag kom hem till Philip och kollade om någon viktig person hade sökt mig visade det sig att jag hade ett missat samtal och ett meddelande på mobilsvar. Det var Johan från McDonald's som undrade när jag ville börja min utbildning för mitt jobb!!!! Yeeey. Jag var glad hela kvällen. Så på fredag kl 15.30 ska jag börja jobba på Mcdonald's. Kommer lukta stekos varje dag men det är skitsamma.
För jag har äntligen ett jobb!! :D

Dessutom väntar jag på att Veronica från Uniflex ska ringa mig så jag kan jobba lite där med. Jag har ju trots allt två månaders lön att ta igen. Så nu ska  jag jobba som aldrig förr. Natt och dag och kväll och morgon.

Jag ska nu tjäna ihop pengar till Philips och min USA-resa som kommer äga rum i ungefär Maj. Dessutom vill jag ju köpa ett par Manolo-skor och med tanke på att dem kostar typ 500 dollar så behöver jag jobba massor!

Nog om det. Idag var jag på Friskis igen. Med pappa och Brit. Vi spinnade och det var verkligen jobbigt eftersom jag hade så mycket träningsvärk att jag inte kunde gå ordentligt. Så imorn får jag väl rulla ur sängen eller nått.

Då ska jag förresten till Friskis igen, den här gången har jag dragit med mig Philip.

Nu ska jag bränna ut säsong 2 av One Tree Hill. Min dator och brännare går på högvarv. Den ska få vila sig lite i natt tänkte jag.

PUSSHEJ

depressionen kommer krypande

Okej, jag har fått nog! Jag vill ha ett jobb NU! Jävla Sverige, jävla finanskris. Jag hatar det här. Jag hatar att vara arbetslös när de flesta andra går omkring och pratar om hur mycket pengar de tjänar och vad roligt de har på sina jobb eller åker från Sverige till trevligare länder. Jag blir galen.

Nu får det snart vara nog. Jag köper en enkelbiljett till något varmt land och fixar nått himla jobb där. Sverige är inte att lita på. Usch, vad jag hatar Sverige. Först ska man betala himla skatt. Sen när man väl är arbetslös då kan man inte få något bidrag för jag är under 20. Okej, då frågar jag staten i det här jävla sossesamhället. Vad ska jag leva på?? Om det nu ska va så himla bra att leva i Sverige för vi har den bästa sjukvården och det bästa skyddsnätet. Då undrar jag varför man ska behöva vänta i hundra år innan man får ett jobb. Sitta på akuten i 10 timmar med bruten arm när man i Spanien får vänta 10 minuter och sen ringer en läkare på dörren. Även om det är söndag eller mitt i natten. När ska vi börja protestera mot det här. Jag vill flytta från Sverige. Jag har velat det länge nu. Men nu är det verkligen katastrof. Jag vill flytta imorn. Bort från allt jävla elände.

Nu ska jag återgå till mitt sängliggande. Jag kommer få ryggproblem av att bara ligga i sängen hela dagarna. Kanske kan jag få lite sjukbidrag då, vem vet?


RSS 2.0