Hufvudstaden

Var ett tag sedan sist.

Idag begav sig min Miljökunskap klass till vår trevliga huvudstad Stockholm i en LHC-buss ( ! )
Det var lite kul, fast dem utanför såg på oss med sneda ögon, vadå liksom ser vi inte ut som hockeyspelare. Vi är ju bara taniga killar med tandställning..(dagens nerhack på Wille), var tvungen att nämna det.

Vi var på Naturhistoriska museet och kollade på nån klimatutställning som tog typ 10 minuter att ta sig igenom. Därefter såg vi en Cosmonova film och sen tänkte vi att vi kunde åka hem, men nej, då var vi tvungna att springa runt på alla andra utställningar och försöka låta som brunstiga älgar m.m. Dock var det bara Louise som lyckades kalla fram den kåta älgen.

Dessutom kolla vi på dinosaurier och det var en liten söt typ grön ödla som sov och på en lapp stod det "väck mig inte jag har sovit i 100 miljoner år ". Och därefter följde Louise smarta kommentar "Kan man sova i 100 miljoner år" Som om det ens vore en möjlighet liksom.

Annars har väl min vardag sett ut som vanligt. Tråkig och meningslös..

pusshej

Because we can

Var på LHC-match igår med Älsk. Kanske inte den mest raffinerade match jag varit på men det var trevligt ändå.

Idag har jag varit väldigt trött, somnade nästan på Psykologilektionen. Kändes inte så bra eftersom vår lärare predikar om att det är så vikigt med närvaro och att man är aktiv på lektionerna annars kan man inte få MVG. Men struntsamma, jag får väl charma henne lite ; )

Håller på att finslipa lite på min kemilab, dock vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, det blir så kaiko alltsammans för det var så längesen jag gjorde den och kommer inte ihåg nått typ. Men det löser sig nog.

Studiedag tis och ons nästa vecka, helt underbart, slippa alla 3 timmars hål känns väldigt bra. Inte för att jag missar några jobbiga lektioner, jag har nog inga sådana men att ha miljökunskap på tisdagar mellan 14.10 -17.10 är väl inte det bästa jag vet.

Jag känner att jag vill gå inte i julstämningen nu. Med massa mysiga ljus och pepparkakor. Lite glögg och massa julbak :D

Jag längtar verkligen till julen i år. Det känns som den ska lyfta upp mig ur alla tråkigheter

Bye Bye

heartbeats

Har haft svenska prov i 5 timmar idag. Och därefter miljökunskap i 3 timmar. Inte särsklit roligt. Det gick nog i alla fall bra ändå hoppas jag.

Suss och jag va på Burger King efter det och firade att treans jobbigaste dag var över!! wiiie

Sitter nu i min ensamhet och väntar på älsk, tydligen hade jag varit lite ospecifik i tiden så ett missförstånd uppstod, så vi fick helt enkelt vänta några timmar extra men det gör nog inget. Får gottgöra honom lite kanske.

Annars så har jag äntligen beställt min studentmössa idag!! Den blir fin, det känns verkligen inte alls långt kvar nu..

Men vi ses i Egypten då...eller suss?

seriously

Idag dagen till ära har JAG beställt minbalklänning :) Känns underbart, känner mig ganska lugn, det känns som allt det där kommer ordna sig. image1

Min balklänning är verkligen det finaste jag sett typ. Jag känner mig som en prinsessa. Färgen som jag ska ha heter Watermelon och är lite korallröd kan man säga. den är jättefin med alla broderier och grejer. Jag är lycklig!

Något annat inte lika lyckligt att säga om dagen är att jag totalt har tappat min aptit, och jag som älskar mat. Den försann igår kväll när jag kom hem. Antagligen berodde det på att min far inte ahde handlat och vi hade noll mat hemma. Men den borde ju kommit tillbaka idag, men den är puts väck.

Imorgon är det dags för svenska B 5 timmars prov. Inte så kul, men jag har laddat med kakor och clementiner :)

Alltså finns det något godare än clementiner, det påminner så mycket om julen och jag längtar verkligen dit. Jag börjar få lite julstämning i och med att det snöar, men fortfarande inte helt. Det behövs nog en julmarknad eller två och lite julbak. Vilket båda två ska inträffa om ca 3 veckor. Känns underbart :)

Förresten, jagär så grymt sugen på att åka till något varmt ställe på påsklovet så jag kolla lite igår och bestämde mig för att åka till Egypten. Nån som vill hänga med mig?? Kändes alldeles prima, att bo på stranden och All inclusive hotell går ju inte a för hackor.

Men innan påsk blir det ÅRE med Karkan, Nutten och Mallan.!!! Underbart!! Så himla värt

pusshej

Who´s gonna catch me when I fall

Den här dagen har väl inte varit överdrivet bra.

För det första hade vi värsta släktträffen igår med typ 20 pers vilket var trevligt men uttröttande. Sedan efter denna långa dag när jag äntligen hade somnat blev jag väckt halv 3 av en inte så fullt nykter pojkvän och hela hans bekantskap..Det var mindre trevligt..

Efter det kunde jag inte sova igen, pga ett antal anledningar som inte behöver nämnas offentligt. Vi kan ju säga att det finns vissa saker som inte gör mig sådär väldigt behaglig till mods.

Jag känner mig för tillfället ganska tom, det känns inte som om det är värt något längre. Det är ingen idé att bry sig med, man blir bara besviken på allt och alla.

Men någon gång måste någon orka lyssna. Men för det mesta är det ingen som orkar vänta på mig. På senare tid har jag blivit välfigt dålig på att hantera mina känslor. Det känns som jag bär omkring på ett stort berg som bara växer och växer. Och ingen kan bryta ner det till smågrus.

Jag är inte så bra på känslor, man kan tycka att jag borde det eftersom jag har rätt många tråkigheter med mig i bagaget, men jag har liksom aldrig lärt mig att man ska berätta för någon annan. Allt blir bara värre om någon annan också vet hur jag känner. Det går liksom inte.

Is anybody out there
Does anybody see
That when the lights are off
Something's killing me
I know it seems like people care
Cause they're always around me
But when the day is done and everybody runs
Who will be the one to save me, from myself
Who will be the one who's there
And not ashamed to see me crawl
Who's gonna catch me when I fall

en vanlig lovdag.

Philip och jag har varit i Rönnäng de senaste dagarna. Det var mysigt. Tyvärr var det jobbigt att köra dit, 35 mil. Fast det var skönt att komma bort från allt lite. Vi gjorde väl inte så mycket där, mest myste.

På väg hem tog vi svängen förbi Trollhättan och hämtade upp Maria. Sen begav vi oss upp till Linköping igen.

Idag var vi på match. Marias första. Som nybörjade måste jag säga att hon var en bra Linköpingssupporter. Vi hade nåra fullisar som satt ovanför oss, de var störiga, fast rätt kul att lyssna på. Dessutom är det massa som kollar snett på mig av nån konstig anledning som jag inte vet. ; ) ; )

Har skrivit klart mitt svenska tal också, med hjälp av älsk. Det blev faktiskt mycket bra, jag är väldigt nöjd. Det känns mycket bra, faktiskt. Men jag är fortfarande nervös för att jag ska tala först.

Nu ska vi se på grey's

pusshej

RSS 2.0