The world spins madly on

Jobbade igår, vilket inte var sådär överdrivet kul. Dessutom är min kropp helt död, den vill bara sova. Och jag vill också bara sova. Jag bara känner mig arg på alla...Allt runtomkring mig irriterar mig

Kemiprovet igår gick förvånansvärt bra, har aldrig känts så bra efter ett kemiprov innan.

Förresten idag fick vi reda på när vi ska hålla vårt nationella tal i svenska B. Jag fick först på första dan, hur bra känns det. jag är förtvivlad. Jag HATAR att prata inför folk o sen ska jag göra först av alla. Det känns hemskt. Jag vill inte gå till skolan den dagen..Jag har ångest.

Annars så har det väl inte hänt så mycket. Jag måste plugga lite italiano..

Arrivederci!!



Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
The night is here and the day is gone
And the world spins madly on

the sound of my inner voice

Idag har varit en väldigt dålig dag. Inte nog med att Louise och jag plugga kemi i 3 timmar, sedan skulle vi ut på lavexkursion på miljökunskapen. Liksom lavar, vad ger det egentligen.

Sedan har jag idag fått reda på att jag inte kan träffa min käraste förrän på söndag. Hur många gånger har det inte hänt när man inte planerar??

Jag har ingen lust kvar längre. Jag vill bara åka iväg någonstans alldeles för mig själv och bara göra ingenting. Ingen annan att ta hänsyn till. Bara jag...

Visserligen kommer favorit Maria snart, det brukar hjälpa väldigt bra. Jag förstår inte hur man kan vara så flum och samtidigt så otroligt seriös tillsammans med någon. Det känns lite galet, men det är underbart. Du är BÄST!!

Nu ska jag återgå till mitt inte så meningsfulla liv.

Men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

Four days to go

Hej!
Dagen till ära när jag tänkte plugga kemi som en dåre kommer huvudvärken smygande. Känns inte alls trevligt. Problemet är att jag om jag vill ha MVG i kemi B att jag måste sätta ett MVG. Den stora frågan är dock om jag orkar satsa på det. Det känns väldigt långt bort och jag kommer få anstränga mig skitmycket och jag vet inte ens om jag kan klara det.

Dessutom har jag gjort min andra (av tre) vaccinationer idag, min arm är lite domnad och jag känner mig lite groggy. Inte ett ultimat tillstånd för pluggning.

Det känns dock som att det är 4 dagar till lovet och jag kan lägga ner all min energi på dem här fyra dagarna nu så kan jag bara ta de lugnt på lovet.

Philip och jag ska bege oss till Tjörn, Rönnäng för några mysdagar helt för oss själva. Sedan på väg hem hämtar vi upp favorit kusinerna (förhoppningsvis blir de 2).. En tripp till Danmark var planerad men fattig student som man är så får det bli till våren eller så när jag har sparat ihop ett kapital.

Fick förresten veta att jag fick MVG på mitt provtal som vi gjorde i svenskan inför nationella provet. det kändes underbart eftersom jag hatar att prata inför folk sådär formellt eller vad man säger. Det är inte min starka sida. Som tur var så fick jag hjälp av min riddare på den vita springaren...

Under lovet måste han än en gång rycka ut till min undsättning.

Men nu ska jag återgå till de organsiska föreningarna, alkaner hit och alkener dit...

PUSSHEJ

Första Inlägget

Hej alla!
Slopade min andra blogg för att börja om på nytt.
Ett nytt skede i livet har startat och jag måste förmedla mig till världen!!


RSS 2.0