slipping through my fingers.

Idag är dagen då jag förhoppningsvis får ett jobb. Jag har verkligen lagt alla mina förhoppngar vid det här. Vilket jag vet är jättedåligt, för om jag inte får det kommer jag bli mega besviken.

Ska träffa Philip på stan efter min intervju. Så jag får väl deppa hos honom om det skulle behövas.

Idag kom nya Grey's Anatomy avsnittet, eller det var dubbelavsnitt så två stycken. Det ska jag se på ikväll tillsammans med älsk.

Men nu ska jag gå och förbereda mig lite.


pusspuss

everything and nothing

Ja, det är ju den ständiga väntan på dessa eländiga telefonsamtal. Idag kom faktiskt ett yeeey! Veronika ringde mig och imorgon ska jag på intervju!! Hon lät jättepositiv så jag hoppas verkligen det här kan leda nånstans. Jag börjar bli galen på att inte ha något att göra hela dagarna. Jag bara spenderar massa pengar och får inte in några nya. Nu ska jag leva på min sista lön i två månader och det kommer gå år skogen.

Idag träffade jag Anna och Hanna en sväng för lite fika. Och som vanlig hade Mor-Anna bakat goda brödbullar med solrosfrön i. Eftersom det var så fint väder tänkte jag att jag skulle gå till henne (dessutom ska man tydligen gå 10000 steg om dagen så jag tänkte att jag i alla fall kunde få 2000). Med tanke på hur lite jag rör mig nuförtiden är även det minsta bra.

Pratade lite med min kära kusin idag och hoppas att hon snart kommer och hälsar på mig! det finns alltid rum för dig det vet du!

Utgång imorgon igen. Tredje helgen i rad. det börjar bli ett dåligt mönster. Och jag som nästan aldrig brukar festa annars. Det blir bara vid sådana dära speciella tillfällen. Nu får jag hitta på något att fira. Förhoppningsvis kanske jag kan fira ett jobb :) Nej imorgon får det bli lite lugnare faktiskt. Även om jag säger det och försöker låta som jag är värsta bra så kommer det aldrig att hända. Det blir så tråkigt när alla dricker utom jag. Dessutom måste jag ju få ut mina trevliga killkompisar på dansgolvet och det går inte utan lite alkohol i blodet.

Ska kila nu. Måste kolla outfit till imorgon.

PUSS - Fis

uppdatering!

Okej mina vänner, (och inte alltför många läsare)

Eftersom min blogg har stått stilla i ungefär forever så känner jag nu att det är dags för en uppdatering.
Eftersom jag inte är så skillad på layouten måste jag vänta med det tills jag besöker min kusin (som förhoppningsvis inte är inom en för lång framtid).

Dock ska jag hädanefter försöka dela med miig av händelserna i mitt liv!

Till att börja med. Den här veckan startade new year 2008, alltså min nya hälsosamma livsstil. Så idag har jag varit på jobbigaste spinningspasset ever på Friskis. Men man måste starta nånstans.


Letar jobb som sjutton och har hittils inte fått napp. Väntar febrilt på 2 telefonsamtal som aldrig tycks komma. Därför får jag distrahera mig med andra saker.

Som för tillfället består i mina vänner som jag inte träffat på hela sommaren så vi har lots att ta igen! Jag har även bestämt mig för att jag ska bli en bättre vän än vad jag har varit hittills i år. Det blir förändringar. Tyvärr åker nästan hela vänskapsskaran iväg (Karrs och mäl har redan lämnat Sverige) men jag har min Hunnet kvar som jag ska förövrigt träffa imorgon!

Ha det så länge

PUSSS -

RSS 2.0