the last supper

Nu sitter jag i mitt rum för den sista kvällen innan jag flyttar ut. Känns bra faktiskt. Pappa och jag har fixar försäkring till oss och jag har varit inne på Skatteverkets hemsida och fixat adressändring. Så nu är de sakerna ur världen. Vilket känns bra, det är så mycket att tänka på så det känns skönt att det är fixat. Philip och jag var hos Maria idag och hämtade nyckel och pratade om el och bredband och grejer så allt det är också fixat. Så imorgon bär det av. Äntligen. Efter all den här tiden av gå-runt-och-väntandet..

Första flyttlasset åker härifrån klockan halv 9 PRICK! Med sängar och andra roliga saker som sedan ska förbi en tur hos Bibban där vi ska hämta 2 bokhyllor som ska sättas upp under dagen medan jag åker runt som en annan dåre och försöker få med allt och hoppas att inget glöms. Simon och Philip ska bära saker upp och ner (genom hissen) för glatta livet.

Philips mammi ska också med att handla mat nu så det blir trevigt. Har också bestämt datum för inflyttningsfest nummer 1. Så hoppas att det blir bra..

Satt igår kväll framför blocket och tittade på kattungar. Så himla supergulliga brittiska korthåriga. Jag vill verkligen ha!! Men det får dröja lite. Först ska jag köpa en bänk som förhoppningsvis är på rea nu! Kanske får fixa det på onsdag.

På onsdag ska jag även köpa rullgardiner och annat roligt. Dessutom ska min vackra balklänning skickas till Mora i Dalarna till en tjej som behöver den bättre än jag. Pengarna rullar in på kontot! Yeeey. Hon har äntligen bestämt sig så det känns också bra. Att det löste sig med det. Så jag fick sålt den.

Men nu ska jag packa det sista.

peace out

Förberedelser

Nu pryds även hallen hemma hos pappa av kartonger och diverse väskor med kläder och andra prylar (vem hade anat att jag hade så himla mycket saker?? inte jag). Jag kan verkligen inte förstå hur mycket grejer det egentligen är jag har. Hur har allt fått plats är något som jag verkligen inte förstår. Nu är mina rum väldigt tomma och enliga.

Imorgon ska vi träffa Maria för att få nycklar och koder och överta elavtal och bredbandsavtal och grejer. Det känns bra. Och på söndag ungefär klockan halv 9, kommer bli typ halv 10 för alla alltid ska vara så jäkla sega går första flyttlasset..med sängar och andra stora prylar..Förhoppningsvis är vi klara till kanske 1 nån gång och ska då lokalisera lite tallrikar och grejer för att äta en lätt målid av chili con carne..(som jag egentligen inte gillar men vad gör man inte).

Sedan ska Philip och jag (och mami) åka och handla mat. Ja, hon ville faktiskt följa med och det kan ju bli trevligt med lite hjälp med tanke på att våran inköpslista består av typ 100 saker och då överdriver jag inte.

Kommer ta ett tag innan allt har packats upp och vi fått någorlunda ordning..Både Philip och jag jobbar typ 40 timmar nästa vecka. I alla fall gör jag det. Alla dagar utom onsdag. Dessutom ska jag efter avslutat arbetspass ha kassautbildning så då blir det 6 timmar till..Men det behövs, jag jobbar inte så många timmar i februari så det är skönt att det blir lite extra...

På onsdag kommer mami och vi ska åka och köpa gardiner och annat roligt typ kuddar och grejer som jag är in charge of...Philip bryr sig inte så mycket och det kan ju vara ganska skönt för då får jag bestämma allt :) yeey..

Har planerat att ta lite bilder på flytten och göra ett väldigt fint scrapbooking album som ni alla som kommer och hälsar på mig och Philip (min sambo..sancka om vuxenpoäng!!) kan ta del av..

Nu ska jag baka hemmagjord pizza....

pussar och kramar

living in a box

Just nu, består mitt rum hos mamma av 15 kartonger. Allt är nerpackat..och i helgen blir även mitt rum hos pappa det. Idag däremot ska jag hjälpa philip med hans grejer. Känns lite konstigt att packa ner hela sitt liv i lite kartonger faktiskt. Men det känns bra..

Under veckan nu har philip och jag målat våra köksstolar och målat vårt soffbord, som tyvärr inte blev så bra, men det får duga ändå...Vi får lägga en duk på så syns det inte så mycket ;)

I helgen la jag ut min balklänning på blocket att säljas (buhu) men jag kommer aldrig att använda den igen så det är lika bra. den tar bara massa plats. Förövrigt hann den inte ens ligga ute en dag innan någon hörde av sig. så nu har jag 2 potentiella köpare. Känns bra att få dem pengarna nu till flytten!

Nu ska jag äta lite hemagjord pizza och sen ska jag planera för hur allt ska utföras på söndag. Det är rätt många involverade i vår flytt så det krävs viss organisering.

PUSS hej

friday at last

Och så är det fredag. En helt vanlig fredag som jag fram till igår trodde att jag skulle spendera hemma framför datorn...som många andra fredagar...

Men icke..Som tur var ringde min vän Hanna och föreslog att vi skulle gå ut!! Fredagen är räddad och dessutom med ett mycket trevligt sällskap..yeeey.. Det var mer än vad jag hade väntat mig när jag bestämde mig för att byta bort min braiga dagtid på jobbet till att sluta klockan 9...hmmm, inte så smart gjort av mig. Men i den stunden trodde jag ju att jag skulle spendera kvällen framför datorn och inte hemma hos Viggen med trevligt sällskap för att sedan bege sig in mot staden för att utforska läget där...Hur som helst, kommer jag alltså komma dit lite senare än vad som var väntat, men det gör inget!Ska bli en mycket rolig afton.

I helgen ska jag packa ner lite mer saker i lådor och sedan på söndag ska Philip och jag slipa ett bord och fyra stolar som vi sedan ska måla på måndag...Får se hur händiga vi är på det planet, men det ska nog gå bra. Var förresten hemma hos Mattias i onsdags och hämtade en soffa som vi fick av honom, väldigt generöst, så nu ska vi köpa en klädsel till och sen är edn good-to-go.. Det är bara två veckor kvar....gaaah!!!

Ska kila nu, måste förbereda mig lite inför kvällen...

PUSSPUSS

19 dagar kvar till vuxenlivet

Okej, om 19 dagar flyttar jag hemifrån...(hjälp!) Känns väldigt oförutsägbart och overkligt. Jag ska på egen hand (har visserligen starke adolf (Philip) vid min sida) men ändå...ska klara mig själv...

Det ska bli väldigt kul! Kommer kännas bra att klara sig själv. Men usch vad mycket saker man ska tänka på....Köpa mat, försäkring och massa grejer.

Philip och jag var på Ö&B igår och inhandlade diverse saker såsom rengöringsmedel, skärbräda, osthyvel och konservöppnare...Fanns en väldigt snygg blå tvättkorg för klipppris endast 49 :- så den köpte vi också...

Det inhandlades också tvättmedel (både vit och kulör), sköljmedel, maskindiskmedel och spolglans till diskmaskinen.
det är vuxenpoäng på hög nivå..

I söndags inköptes även sängen. Det var väldigt snabbt kirrat. Åkte till IKEA med släpkärra och allt, gick in och pratade med en tant som skrev ut lite papper..I väg till tag-själv-lagret och hämta 8 björk ben i 20 cm längd, samt en 180 cm l¨ng och 17 kilo tung bäddmadrass....

Sedan bar det iväg till kassan där det visade sig att vi fick 750 :- rabatt pga ett erbjudande. Och sedan till stora lagret där vi hämtade våra underbara sängar. Ska bli mysigt att sova första natten i dem. För det innebär att Philip och jag bor för oss själva, utan föräldrar eller syskon eller någon annan att ta hänsyn till....Också då har det kommit till stadiet då Philip och jag har blivit sambo.....Om inte det är vuxenpoäng så vad är det??

En annan härlig nyhet är att jag kommer få 2 löneförhöjningar det här året...Först när jag fyller 20 och sedan i maj då restaurangavtalet uppgraderas..Känns fantastiskt...Nu jobbar jag på så mycket jag bara kan. Måste ha mycket pengar nu när vi ska flytta. Dessutom har jag inte så många timmar i januari och februari så jag hoppas att jag kan ta några extra tider...

Annars händer det inte så mycket. Hoppas Hanna och jag kan få till det och träffas i helgen kanske...Det var trevligt sist i fredags...Vi gjorde exklusiv tomatsoppa tills Viggen kom hem och sen anlände även Freddie och vi tittade på Lets Dance...Det var en mysig afton.

Nu ska jag fundera över vad jag kan packa ner i lådor i förväg så jag inte behöver göra allt på en gång.

Over and out

RSS 2.0