resumé

oj, dåligt uppdatering på ett tag..

Får bli en liten summering av veckorna som har gått.
jag har fyllt år yeey.
philip och jag har haft e inflyttningsfest för min familj och halva philips släkt..(så nu har vi en mikro)
Den dagen var stress konstant. jobbade 12-16 och det var hur mycket folk som helst hela tiden. Sprang hem (typ) och gjorde fyra pajer tillsammans med philip och 12 cupcakes på 2,5 timme. samtigigt som vi städa duscha och fixa till oss. det var lite hektiskt men det gick bra till slut.


i lördags var vi och bowlade på strandgatan. Det hela började lite försiktigt hemma hos oss tills oskar svepte en vinare och sa
"Hörrni, har ni provat det här, det är skitkul". Har syftade på att simma fram på golvet..Vi begav oss ner till strandgatan där vi nästan inte blev insläppta bara för att
"eeh, vi har 23-års gräns här" Men lite sura miner och övertalningsförsök gav vakterna med sig och vi kom ner till källaren där det var inte så mycket folk. väldigt fint och mysigt..det var typ den kvällen. jag kom trea. så det kändes rätt bra, bland bara massa killar som skulle visa sig matcho!!

Den här veckan har jag tänkt ett jag skulle träna ungefär varje dag. men alltid har det varit något som har kommit i vägen, nästan alltid jobbet. det är förskräckligt. Så nu ska jag ta mig i skinnet och bege mig iväg och träna på min lediga lördag!

Ska bli underbart med en ledig helg.
Jimmie, johan och jag skulle egentligen glo igenom alla lotr-filmerna men philips farbror fyller 50 så vi ska dit och fira honom lite! Så det får bli en annan gång.

annars har det inte hänt så mycket. Christoffer på jobbet blev sparkad idag och nån anledning som han inte själv förstog..Jag blir så trött på Johanna (vår restaurangchef) hon ska bara bestämma massa dåliga saker. Har inte så mycket förtroende kvar för henne faktiskt. I vilket fall så tycker jag jättesynd om christoffer och det är tråkigt att han ska sluta för han var så rolig. Dem kunde sparkat nån annan istället. Det som är konstigast är att vi anställer typ 5 nya i veckan bara för att vi har massa öppna tider fast vi inte har det för dem sen redan är anställda jobbar inte så mycket som de vill. Så då är det konstigt att vi ska anställa massa nya personer.

jaja, nog om donken..Fick reda på idag att nuttsing kommer hem över påsken!! Yeeey. vad roligt. Har saknat henne massor. så då blir det massa bus och annat trevligt...

Nu ska jag gå och städa lite..
puss

RSS 2.0